Fogyasztó/Feszesítő testkezelés

A testkezelés speciális anyagok felhasználásával végzett, alakformáló-, és bőrszépítő eljárás. Természetes, és rendkívül hatékony módszere a célzott területek fogyasztásának. A testkezelés nagy segítségedre lesz a test sziluettjének vonzóbbá tételében, és a narancsbőr (cellulit) eltüntetésében. Ennek a kezelésnek karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, és zsírégető hatása is van. Hatásosan javítja a kötőszövetek állagát és állapotát, így ettől elhalványodnak a nyúlási- és terhességi csíkok (striák). Alkalmazhatjuk fogyással járó bőrproblémák megszüntetésére is. A felvitt anyagok felgyorsítják az anyagcserét, és a nyirokkeringést, ezáltal a kezelés intenzíven méregteleníti a kötőszöveteket. A kezelés során "elégnek" a szervezetünkben elraktározott tápanyagok és méreganyagok. Nagyon jó kiegészítője lehet a fogyókúrának, a salaktalanító és a méregtelenítő kúráknak. A kezelés alatt relaxálni is lehet! A pihenéssel eltöltött 60 percben lelkileg is feltöltődhetsz.

A kezelés menete

A kezelendő testrészeket (hasat, combokat, feneket) először enzimes bőrradírral tisztítjuk az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől, megőrizve a hidrolipid filmréteg épségét. Biológiai hatásának köszönhetően helyreállítja a bőr szerkezetét. Előkészíti a bőrt és növeli a további termékek alkalmazásának hatékonyságát. Majd következik egy alakformáló pakolás. Hatékony termogenikus pakolás zsírlerakódás és narancsbőr ellen. A szőlő őssejtek és a ximeninico sav együttesen intenzív kezelés biztosítanak, amely frissítő, méregtelenítő alakformáló. Ezután következik a test fóliával való betekercselése, és melegben való pihentetése, hogy a korábban bedolgozott hatóanyagok minél jobban felszívódhassanak, és így kifejthessék hatásukat. A meleg és a korábban felvitt anyagok hatására a bőr pórusai kitágulnak, így még mélyebbre hatol a szervezetbe bevitt vivőanyag. Ez a pihenés 50 percet vesz igénybe, mely alatt a Vendég egy jóleső meleg érzés mellett relaxálhat. A kezelés végén levesszük a fóliát és egy speciális olajjal bemasszírozzuk a kezelt területet. Ezt a masszázsolajat arra tervezték, hogy nagyon hatékony legyen az alakformálásban , javítsa a narancsbőrt és helyi fogyasztó hatású. A kezelést 2-3 naponta lehet ismételni, és mindenféleképpen kúraszerűen érdemes alkalmazni a kívánt hatás elérése érdekében. Egy kúra kb. 10 alkalomból áll.

Ximeninico sav: nagy tisztaságú fitokémiai vegyület, a szantálfa magjából vonják ki. Minimálisra csökkenti a már meglévő narancsbőrt, helyi fogyasztó hatású.