Referenciák

Mónika

"Timihez először a kisfiamat vittem el babamasszázsra végig nagyon figyelmes és kedves volt Vele és Velem is. A kisfiam nagyon élvezte a masszírozást olyannyira hogy egyszer sem sem sírt, és amióta rendszeresen végezzük a gyakorlatokat, azóta a pocakjára használt cseppeket is elhagytuk.

Én a szülés után a herbál labdacs masszázst próbáltam ki. Nagyon jót tett az igénybevett izmaimnak a meleg és a különböző erősségű nyomások, biztos hogy megyek még hozzá."

Anett

Barátságos, nyugodt és harmonikus légkör fogad minden alkalommal, ami a masszázzsal együtt segít ellazulni. Értékelem a szakmai felkészültséget és a tapasztalatot, hogy választ kapok a masszázzsal kapcsolatos kérdéseimre. És hogy tudod, mikor mire van szükségem. Tetszik, hogy egységes egészként nézed az embert/az emberi testet és az esetleges problémát, amivel hozzád fordulok. :)

Bea

Imádom a Masszázs kuckó barátságos, biztonságos légkörét. Timi hihetetlenül profi masszőr, aki sokat segít a lelki csomók feloldásában is. Mindenkinek szívből ajánlom.

Timi

Kiszakadt sérvvel érkeztem, közel a járásképtelenséghez. Néhány alkalom után elmúlt az izomfeszülés és teljes merevség a lábamban, enyhült a fájdalom. Illetve a stressz miatti görcsös hát- és nyaki fájdalmak megszűntek teljesen. Így a sérvem sokkal hamarabb tudott gyógyulni, kiegészítette a gyógytornát. Ma már a gyógyult sérvem miatt nincsenek panaszaim, de a rendszeres masszázs feloldja a keletkező izomfeszülést és esetleges görcsöket, nagyon ellazít, nyugtató hatású. Miért szeretek ide járni? Kellemes, tiszta környezet. Kedves, figyelmes, korrekt masszőr. Hatásos masszázs.

Judit

Udvarias, kedves masszőr, harmonikus környezet, olyan hely, ahova visszavágysz.

Norbert

Kiváló, tapasztalt szakember, szép környezetben. Csak ajánlani tudom!


Marika

Teljesen kikapcsoltam a talpmasszázsom közben. Annyira jól esett, hogy elaludtam. A masszázs végére teljesen felfrissültem. Szuper volt! Máskor is jövök!


Erika

Nagyon klassz volt ma is! 😊 Köszönöm a pozitív hozzá állásod és a megnyugvó perceket! Örülök, hogy a sors odavitt! 😁

Éva

Talpmasszázs

Talp reflex masszázsra járok Timihez, és azóta jobb az emésztésem és sokkal jobban alszom :)

Zoltán

Indiai fejmasszázsra mentem Tímeához. Igazából nem vártam semmit, de ahogy elkezdte a fejmasszázst, nem is gondoltam, hogy ilyen lágy masszázzsal ennyire el lehet lazulni. Az volt az érzésem, hogy minden kerek. Még fogok menni.


Barbi

Igényes, gyönyörű környezetben várja vendégeit, nagyon kedves, profi szakember, mindenkinek csak ajánlani tudom.


Csilla

Kivételes szaktudású Hölgy, már első masszázs után érezhető a kedvező hatás. Mindenkinek ajánlom!

CHRISTIAN

Timi's magic hands, are brilliant

Timi

Hátfájás

A napokban én is ellátogattam Tímeához hát és vállfájdalom miatt. Egy élményben volt részem. Nem csak figyelmes és kedves volt velem ,de nagyon professzionális szolgáltatást nyújtott számomra, elérhető áron. Masszázs kuckó nagyon hangulatos berendezésű volt, ami nagyon kellemes légkört teremt a pihenni vágyóknak. Máskor is jövök.

Eszter

Tímea, kedves, szerény, tapintatos és nagyon érti a dolgát. Örülök, hogy rátaláltam.


Márti

Timi kitűnő masszőr és nagyon kedves ember.


Zsófi

Áldott állapotban

Kedves Timi!
Szeretném megosztani azt a csodás dolgot ami a héten történt velem. Lassan háromévnyi próbálkozás és egy két hónappal ezelőtti sikertelen inszemináció után most kiderült, hogy kisbabát hordok a szívem alatt. Számomra ez olyan nagy öröm és boldogság, hogy egyelőre még szavakat sem találok rá. Az igazság az, hogy január elején kezdtem el a hara hasmasszázst és a talpreflexzóna masszázst Nálad, és bár szorgalmasan jártam, mégis hihetetlen, hogy ennek a néhány alkalomnak máris van eredménye, hiszen a terhességi teszt és a vérvétel eredménye is pozitív lett. A masszázs mellett kb. fél éve tartom a szénhidrátmentes diétát az inzulinrezisztenciám miatt, illetve szintén januártól hetente kétszer jártam Aviva tornára. Az évek során a vérből mért hormon eredményeim sosem voltak tökéletesek (magas prolaktin, alacsony progeszteron), ezért gyógyszeres kezeléseket is kaptam, de a sikertelen inszemináció után félretettem ezeket, és megpróbáltam más, alternatív utat keresni. Így jött az elmúlt négy hét a masszázsokkal és az Aviva tornával! Még egyszer köszönöm a segítségedet!
Zsófi