Rólam

Kugelmann Tímea vagyok, 10 éve svédmasszőrként kezdtem tevékenységemet.

Imádom a munkámat, a néma párbeszédet a test szöveteivel, a csendet, az összpontosítást, és azt, hogy segíthetek az embereken.

Tapasztalatból hiszem, hogy mai rohanó világunkban, szükség van a masszázsra ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, javítsuk szervezetünk általános állapotát. Ebben szeretnék munkámmal segíteni. Vendégeimnek az állapotfelmérést követően egyéni igényeinek, panaszainak megfelelően kialakítani a kezelést, terápiát. Szeretném munkámmal kiépíteni a bizalmat a szakma iránt és hozzá segíteni Önt, hogy jobb egészségi állapotba kerüljön, kiegyensúlyozottá váljon!

Munkám során a modern masszázsfajtákat alkalmazom, amelyek között mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Akár ülő, akár fizikai munkát végzünk, a masszázs segít ellazulni, közérzetünket javítani, segíti az energia egyenletes áramlását, és az izmok, ínak vérellátását. Ezen felül, bármely korosztály számára enyhíti a mozgáshiányos életmódból fakadó panaszokat. A masszázs, függetlenül a fajtájától, kétség kívül a legősibb gyógyászati módszerek közé tartozik, tipikusan a kellemeset a hasznossal program. A megfelelően alkalmazott masszázs nem csak testünkre, szervezetünkre van jó hatással, hanem lelkünknek is jót teszünk vele, miközben még fel is töltődhetünk egy picit a mindennapos hajtásban!

Szóval jöjjön csak, megérdemli, hogy törődjenek a testével, hogy ragyogva, megkönnyebbülve távozzon.

Szeretettel várok minden testileg, lelkileg felfrissülni vágyót!

FIGYELEM!

Az általam végzett masszázs egészségmegőrző célokat szolgál, NEM er0tikus masszázs!

2020-ban elvégeztem egy Életmód és táplálkozás tanácsadó tanfolyamot, mert úgy éreztem, hogy ezen a területen is szeretnék segíteni. 

Sajnos manapság az emberek legtöbbje küzd valamilyen allergiával, intoleranciával (köztük én is), vagy más testi-lelki betegséggel, mely közvetlenül a táplálkozásával összefügg. Ez legtöbbször súlyfelesleggel jár. Sokan csak azt veszik észre, hogy mozognak, diétáznak - de nem fogynak. A válasz, hogy miért nem fogynak.....mert nagy valószínűséggel nem a saját anyagcsere- és hormontípusuknak megfelelően táplálkoznak. Én ebben tudok segíteni.

Ez a fajta táplálkozási tanácsadás különleges, mert teljesen egyedi, a vendég saját anyagcsere- és hormonháztartásának megfelelő instrukciókkal tudom ellátni. Ki tudom zárni azokat az élelmiszereket, amelyek nem ajánlottak számára. Ezáltal nem csak a súlyfeleslegtől szabadulhat meg, hanem egy új szemléletet visz az életébe, mely egészségesebb, magasabb minőségű lesz.