Szervzónás arcmasszázs

Ahogy a szem a lélek tükre, úgy arcunk is magán hordozza múltunkat, érzelmeinket, azt, hogy mennyi stressz ért minket az idők folyamán, de azt is, milyen az életvitelünk, mennyire táplálkozunk egészségesen.

Az arcon megjelenő minden vonásunk hordoz magában jelentést. A felületes ráncok a közelmúlt, míg a mélyek a régóta tartó, súlyosabb, krónikus problémára utalnak.

Az arc mikroterületeinek masszázsa nem csak a szépségápolás része, hanem kiválóan alkalmas prevencióra, és más kezelések kiegészítő technikájaként.

Az arc egy fedetlen testrész, az emberi test legszembetűnőbb része, így akár feltünés nélkül is vizsgálható terület. Az arc feltérképezése már a különböző elemzési és képalkotó eljárások elterjedése előtt is használatos volt, a kikérdezés, megtekintés, tapintás módszerek alkalmazásával. Az arcon minden vonás jelentést hordoz, legyen szó a fej formájáról, vagy egy hirtelen megjelenő pattanásról. Minden kicsi részlet segítségünkre lehet abban, hogy betekintést nyerjünk a szervezetben zajló folyamatokba, ahogy a vizsgált személy múltbéli életvitelébe és személyiségének vonásaiba is.