Thermo masszázs

A test felmelegítése jótékony hatású a szervezet egészére nézve, nemcsak az izmok, ínak ellazulását segíti elő, hanem jótékonyan hat az idegrendszerre, felgyorsítja és mélyíti a relaxációt. Élettani szinten a test felmelegítésének hatására az erek kitágulnak, és az így kialakuló vérkeringés fokozódás 4 fontos dologgal jár együtt:

- Javul a sejtek tápanyag ellátása

- Javul az oxigénellátás

- Élénkül az anyagcsere

- Fokozódik a salakanyagok kiválasztása

Mi az a masszázsgyertya?

Speciális, testápolásra alkalmas magas minőségű olajokból készített gyertya szilárdságúvá hűtött anyagok. Masszázs során a gyertyát meggyújtjuk, az égés során keletkezett 40-42C meleg olajok aromaterápiás illóolajokkal keverve alkalmassá válnak a test kezelésére, masszírozására.

Hogyan történik egy Thermo masszázs?

A masszázsgyertyákat meggyújtom, majd amikor kellő olvadási pontot elérte a tenyerembe avagy a bőrfelületre folyatom. Masszázs ezzel a kellemesen meleg magas minőségű illatos gyertyaanyaggal történik.

Milyen összetevőket használok?

Méhviasz

Méhek viaszmirigyéből választanak ki virágpor fogyasztásuk eredményeképpen. Sárga színét pollen és propolis adja.

Sejtregeneráló mivel magas A-vitamin tartalmú, vérkeringést serkentő, baktériumölő, bőrnyugtató, különösen alkalmas sebgyógyításokra. Nem gátolja a bőr légzését azonban védőpáncélt képez rajta.

Olivaolaj (Görög 100%-os tisztaságú)

Olajfa termését képező olivabogyóból nyert olaj. Édes-kesernyés ízű. Fogyasztva kiváló koleszterincsökkentő hatású.

Bőrtápláló, A-D-E-F-vitaminokat polifenol, tokoferol Omega -3 és 6 tartalmú. Antioxidáns hatású, erősíti az izom és bőrsejteket, rugalmassá teszi azokat. Gyulladáscsökkentő.

SHEA Vaj

Karité fa csonthéjas terméséből származik, hidegsajtolással nyerik ki édes illatú fehér vajat.

Kiválóan magas A-E-F vitaminokban, tökéletesen képes a bőrben felszívódni így azt táplálni. Regenaráló, gyulladáscsökkentő, a sebgyógyulást serkentő, rugalmasságjavító.

Kakaóvaj

Theobroma cacao terméséből nyerik, 3500 évvel ezelőtt az inkák és maják már felismerték hatásait "istenek eledele" és termesztették. A friss kakaóbabból 40-50% kakaóvaj nyerhető. Sárgás színű. Magas E-K vitaminokban, polifenolokban, antioxidánsokban, flavonoidokban gazdag, foszfort, káliumot, magnéziumot tartalmaz.Ide írhatsz...